vrijdag 27 april 2012

Penis vergroten: onzin of waarheid?


Veel mannen zijn onzeker over hun penis en de lengte van hun jongeheer. Er schijnen vele manieren te zijn om de penis te vergroten, maar werken deze ook echt? Of is het alleen maar geldklopperij?

Vrouwen willen graag een grotere penis

Veel mannen zijn erg onzeker over de grootte van hun penis, terwijl dat nergens voor nodig is. Ze denken (misschien wel onbewust) dat vrouwen graag een grote penis hebben, maar is dat wel waar? Hier kijken vrouwen echt niet naar, ze kijken naar de man die aan de penis vastzit. En het gaat de vrouw echt niet om de lengte van de penis, maar om wat je ermee doet. 
Mannen denken nog regelmatig dat penetratie de vrouw tot een orgasme kan brengen. Dit is maar in een beperkt aantal gevallen juist: de meeste vrouwen kunnen geen orgasme krijgen door penetratie. Vrouwen krijgen wel een orgasme als de clitoris of de G-spot gestimuleerd worden. Dit bereik je echter niet met je penis, maar bijvoorbeeld wel met je handen. Moet je daarvoor een grote(re) penis hebben? Het is zelfs zo dat een té grote penis pijn kan doen bij de penetratie. De penis stoot dan tegen de baarmoederhals aan, wat behoorlijk wat pijn kan veroorzaken. 
Vrouwen zeggen niet voor niets: “liever een kleine die steigert, dan een grote die weigert”. Niets blijkt hiervan gelogen te zijn!

Vele methoden

Op het internet worden vele methoden aangeboden om de penis te verlengen. Het ene middeltje schijnt voor altijd te werken, terwijl het andere hulpmiddel de penis alleen maar tijdens de seks vergroot. Vaak heeft dit niet eens met de lengte van de penis te maken, maar met de dikte van de penis. De hulpmiddelen zorgen er in de meeste gevallen voor dat er meer bloed naar de penis toe gepompt wordt, terwijl er minder bloed uit kan stromen. Zo lijkt de penis groter, maar dit komt alleen maar doordat er een overdaad aan bloed in aanwezig is. De aangeboden middelen werken dus niet, maar zorgen alleen voor een optische illusie: de penis lijkt groter.

Spam-mailtjes

Bijna iedereen kent de mailtjes wel: e-mails die inspelen op het minderwaardigheidscomplex van mannen, waarin gezegd wordt dat hun penis te klein is en dat ze er vanaf nu wat aan kunnen doen. Je hoeft alleen maar dat ene middeltje van vele euro’s aan te schaffen en je bent voorgoed van je kleine penis verlost. Je penis zou wel met enkele centimeters groter kunnen worden. Maar er zijn nog steeds genoeg mannen die deze middelen voor goud geld aanschaffen, in de hoop dat hun penis hier inderdaad groter en langer van wordt. Er worden nog steeds e-mails gestuurd naar ieder e-mailadres, in de hoop dat er weer mannen zijn die in deze leugens trappen. Mannen die dus voor veel geld artikelen kopen, maar geen resultaat opleveren.

Medische wereld heeft nog steeds geen oplossing

Waarom zouden al deze middeltjes werken als de medische wereld nog steeds geen oplossing heeft gevonden om de penis te verlengen? Deze middeltjes werken allemaal niet, anders had de medische wetenschap dit allang al gebruikt en werden de behandelingen vast wel voor een deel vergoed door onze zorgverzekeringen.

Waarheid of leugen?

Wat denk jij? Zijn die penisvergrotende middelen een leugen of een waarheid? Zouden deze penisverlengende hulpmiddelen nodig zijn als de penis hiermee écht verlengd zou worden? Of is het nu echt geldklopperij en zijn er dagelijks nog steeds mannen die in deze verkoopmanieren trappen? De schrijver van deze tekst is benieuwd naar jouw mening. Vind jij penisverlengende middelen echt werken of niet? Laat een reactie onderaan dit bericht achter en deel je mening met de rest van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten