maandag 3 augustus 2015

Geld verdienen met je telefoon

Veel mensen willen graag extra geld verdienen met thuiswerk. Als je goed je best doet en als je je volledig inzet, is hier een goed maandsalaris mee te verdienen. Er bestaan talloze vormen van thuiswerk, waaronder inpakwerk, online thuiswerk, administratief thuiswerk en zo ook telefonisch thuiswerk. Geld verdienen met je telefoon kan op meerdere manieren, hieronder worden er een aantal besproken.

Vormen van telefonisch thuiswerk
Er zijn veel soorten van telefonisch thuiswerk te vinden. Het enige dat je nodig hebt om geld te verdienen met je telefoon, is een prettige telefoonstem waar mensen graag naar luisteren. Ook is een goede beheersing van de Nederlandse taal vaak een vereiste. Alle informatie die je verder nog nodig hebt om je werk goed uit te voeren, zal je ontvangen van je opdrachtgever.

Welke telefonische werkzaamheden zijn er?
Er zijn verschillende soorten van telefonisch thuiswerk. Toch hebben al deze soorten twee dingen gemeen: je moet in bezit zijn van een telefoon én je moet een vlotte babbel hebben. Er zijn in totaal vier soorten van telefonisch thuiswerk die erg populair zijn, namelijk:
- telefonisch verkopen van producten aan consumenten
- verkopen van producten aan bedrijven
- telefonisch enquêteren
- telefonisch advies geven

Geld verdienen met telefonische verkoop
Met de telefonische verkoop kan je twee kanten op. Je kan consumenten opbellen om ze iets te verkopen of je moet een product of dienst aan bedrijven verkopen. In principe komt het op hetzelfde neer, behalve dat je bij de verkoop aan bedrijven meer kennis van de producten nodig hebt. Ook is het natuurlijk anders als je een wasmachine aan een consument gaat verkopen of dat je een nieuwe innovatie op het gebied van bedrijfsprinters aan een bedrijf moet verkopen. Over het algemeen is het wel zo dat je talent moet hebben voor het overtuigen van mensen. Want hoe meer je verkoopt, hoe meer je natuurlijk verdient!

Geld verdienen met telefonisch enquêteren
Telefonisch enquêteren is een van de makkelijkste vormen van telefonisch thuiswerk. Het is de bedoeling dat je mensen opbelt en hen een aantal vragen stelt. Ondertussen noteer je ook de antwoorden van deze mensen. Vaak kunnen de vragen met ja of nee beantwoord worden en hoef je alleen in het daarvoor bestemde vakje een kruisje te zetten. Bij het telefonisch enquêteren is het belangrijk dat je weet waar je het over hebt, want mensen kunnen ook verder vragen. Voordat ze instemmen met het afnemen van de enquête, willen ze weten waar het precies over gaat, wat er met de antwoorden wordt gedaan, of ze nog een terugkoppeling krijgen en dergelijke.

Geld verdienen met telefonisch advies geven
De meeste bedrijven die middelgroot tot groot zijn, hebben een eigen klantenservice of advieslijn. Toch kiezen steeds meer bedrijven ervoor om deze taak door thuiswerkers te laten uitvoeren. Zo heeft het bedrijf geen kantoorruimte nodig voor de mensen van de klantenservice, hebben ze minder mensen in vaste dienst en ook hoeven ze geen reiskostenvergoeding te betalen aan het personeel. In plaats van alles op kantoor te laten doen, worden de telefoontjes doorgeschakeld naar de thuiswerkers. Zo kan je vanuit je eigen huis de klantenservice van één of meer bedrijven bemannen en via huis alle vragen van de klanten beantwoorden. Over het algemeen krijg je per minuut betaald dat je met de klanten aan de telefoon hangt. Naast het feit dat je mensen te woord staat die vragen hebben, kan het met deze vorm van thuiswerk ook zo zijn dat je mensen opbelt die via internet of per post hebben aangegeven meer informatie over een product te willen ontvangen. Hier heb je dan vaak kennis van het product voor nodig, omdat mensen meer over dit product te weten willen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten