maandag 3 augustus 2015

Geld verdienen met internet

Er zijn op vele manieren veel geld te verdienen met het internet. Je kan je eigen website of webshop maken, je kan mails beantwoorden, andere bedrijven promoten of bijvoorbeeld teksten schrijven. Niet elk baantje op het internet is voor iedereen weggelegd, maar voor bijna iedereen zijn er wel mogelijkheden om online geld te verdienen. Hieronder staan enkele mogelijkheden beschreven waarmee je via internet wat geld kan verdienen.

Online geld verdienen
Sinds het ontstaan van het internet zijn er vele vormen van thuiswerk bij gekomen. Met het internet zijn er dan ook veel verschillende manieren om geld te verdienen, en de methoden worden ook steeds uitgebreider. Online zijn er honderden manieren om een extra geld te verdienen en het is niet te doen om alle mogelijkheden in één artikel te vermelden. Hieronder worden de meest populaire vormen van thuiswerk uitgelegd.

Geld verdienen met je e-mail
Voor de meeste manieren van thuiswerken is het hebben van een e-mailadres genoeg. Om e-mails te versturen wordt vaak een goed beheersing van de Nederlandse taal vereist, en ook dat je een klantvriendelijke instelling hebt. De meest voorkomende manier om geld te verdienen met je e-mail is het beantwoorden van binnenkomende e-mails bij bedrijven, of het sturen van mailings naar klanten en mogelijke klanten. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat je precies weet wat het bedrijf doet en op welke manier je de mails moet beantwoorden. Vaak krijg je al een soort handleiding van het bedrijf over op welke manier je de mails moet beantwoorden.

Online geld verdienen met het schrijven van artikelen
Er zijn vele websites waarop je geld kan verdienen door het schrijven van teksten. Meestal krijg je geen vast bedrag per artikel of per maand, maar hangen je inkomsten af van onder andere jouw schrijftalent en hoeveel mensen jouw artikelen elke maand lezen. De meest geziene manier waarop je betaald wordt, is via Google AdSense. Google plaatst via dit programma advertenties naast jouw artikelen. Als iemand op zo’n advertentie klikt, ontvang jij hier geld voor. Afhankelijk van het type advertentie, kan je hier tussen de 2 eurocent en 5 euro per klik voor ontvangen. Het gemiddelde ligt echter rond de 10 tot 12 eurocent per klik. Hoe meer teksten jij geschreven hebt, en hoe meer bezoekers jij hebt op jouw artikelen, hoe meer geld je hier dus mee kan verdienen. Er zijn vele tekstschrijvers die op deze manier honderden tot duizenden euro’s per maand verdienen. Een voorbeeld van zo'n website waar je teksten op kan schrijven, is InfoNu.

Online geld verdienen met het invullen van enquêtes en vragenlijsten
Veel mensen vinden deze vorm van thuiswerk een leuke manier van geld verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van vragenlijsten en enquêtes. Afhankelijk van waar je de enquêtes invult, ontvang je hier geld of punten voor. Met de punten kan je sparen voor leuke cadeautjes, cadeaubonnen of kan je bij een bepaald aantal punten een leuk bedrag aan euro’s op je bankrekening laten bijschrijven.

Geld verdienen met je eigen webshop
Mensen die graag thuiswerken en ondernemend zijn aangelegd, kiezen er vaak voor om een webshop te starten. Een eigen webshop is heel makkelijk op te zetten en hoeft niet veel geld te kosten. Er zijn verschillende mogelijkheden met je webshop. Je kan namelijk een eigen voorraad hebben (hiervoor heb je wel geld nodig om dit in te kopen), maar je kan ook als dropshipper gaan werken. Hierbij geef je bestellingen op jouw webshop door aan de leverancier. De leverancier verstuurt vervolgens (onder jouw naam) de bestelling door naar de klant. Op deze manier heb je zelf geen voorraad in huis, maar heb je toch je eigen webwinkel en kan je hier leuk aan verdienen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten